Advocaten &
Ondernemers

Novius wordt vertegenwoordigd door een sterk team van gespecialiseerde advocaten en medewerkers met een passie voor ondernemerschap. De liefde om net als onze cliënten de dingen vast te pakken en naar een hoger niveau te tillen zorgt ervoor dat wij altijd streven naar de meest duurzame oplossing voor onze cliënten. Wij doen dit door dagelijks juridische ondersteuning en advies te bieden om onze klant te laten excelleren in hun vak. Legal guidance for better business, noemen wij dit.

Word Meester-ondernemer bij Novius

Beheerst u het metier van zowel ondernemen als fiscale en juridische zaken? Dan bent u misschien de geknipte kandidaat om ons team te vervoegen.

Ook zin om nog gefundeerder te ondernemen?

Kom met ons praten in onze kantoren in Sint-Pieters-leeuw of Kortrijk en deel ons uw ambitie. We brengen samen uw uitdagingen in kaart of bespreken graag uw groeiplan. Laat ons samen ondernemen.

maak een afspraak

Novius steunt diverse duurzame initiatieven

 

De wereld heeft nood aan leiders die het goede voorbeeld geven en hun omgeving willen inspireren. Ook met Novius willen we de wereld graag beter maken. Dat doen we niet alleen met onze aanpak voor onze cliënten en medewerkers, maar ook met onze steun voor externe initiatieven die we een warm hart toedragen. Twee voorbeelden van zulke acties zijnGo Forest enDiaPositief. Want de wereld groener en kleurrijker maken: daar werken we bij Novius graag aan mee.

Kantoor Sint-Pieters-Leeuw

Kantoor Kortrijk

schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wij steunen diverse initiatieven om bij te dragen tot een betere wereld.
Lees meer over onze inzet.