Sterk team van experten

Wij zorgen ervoor dat al uw juridische uitdagingen als ondernemer afgedekt zijn en denken steevast mee over wat u en uw onderneming nodig heeft om nog sterker in uw markt te staan.

Alles wat u nodig hebt om zorgeloos te ondernemen!

Als gespecialiseerde advocaten in fiscaal- en vennootschapsrecht hebben wij een antwoord op heel veel bedrijfsuitdagingen.

Reeds vanaf de prille start staan wij beginnende ondernemers bij met het opzetten van structuur en strategie inzake de vennootschapsvorm. Naar onze mening heel cruciaal en veelal te weinig doordacht. Wij bij Novius gaan niet over een nacht ijs, maar houden rekening met uw huidige situatie, uw ambities en het potentieel van de onderneming. 

Van start-up tot scale-up, groei door fusies of overnames, acquisitiesaandelenoverdracht en management buy out tot liquidatie of faillissement. Ons gepassioneerd team van advocaten staat u bij in elke levensfase van uw bedrijf. Ook inhoudelijk als het gaat over intellectueel eigendom en auteursrechtinsolventieherstructureringerfenisrechten en successieplanning, vennootschaps- personen- of inkomstenbelasting, M&Astrategie en herstructurering.  Wij loodsen u en uw onderneming door het juridisch traject met advies, begeleiding en procedures.

Tenslotte worden wij ook vaak aangesteld als bemiddelaar. WIj kennen dus het belang van de onderhandelde oplossing om buiten de rechtbank naar een bemiddelde oplossing te gaan.

Trust is a good business practice

JIM BLASINGAME

Wij buigen ons over alle relevante overeenkomsten: commerciële contracten, management overeenkomsten, distributie-overeenkomsten of dat ene cruciale contract dat u geruststelt bijvoorbeeld inzake uw eventuele handelshuur tot het up to date houden van de corporate housekeeping. Wij maken alle broodnodige overeenkomsten die ondernemingen moeten beschermen en vrijwaren voor geschillen of toekomstige problemen. Wees gerust, wij zien niets over het hoofd en kennen door onze jarenlange ervaring niet alleen het klappen van de zweep, maar hebben voor elk ondernemings- of fiscale nood expertise in huis.

 

Kantoor Sint-Pieters-Leeuw

Kantoor Kortrijk

schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wij steunen diverse initiatieven om bij te dragen tot een betere wereld.
Lees meer over onze inzet.