Wij werken graag met accountants

Een goeie accountant is voor elke ondernemer van cruciaal belang, net als een goeie advocaat overigens, vinden wij bij Novius. Wanneer accountant en advocaat in team kunnen samenwerken aan uw cliënts bedrijf, dan kan u nog meer verschil maken.

De kracht van samenwerking

Het opstellen van een financieel plan, coördinatie met het sociaal secretariaat, NACEBEL-code en UBO registratie, BTW, boekhouding en fiscaliteit... Allemaal zaken die onontbeerlijk zijn om succesvol te ondernemen en dankzij de accountant gedekt zijn. Vaak worden accountants geconfronteerd met juridische vraagstukken die een specifieke expertise vragen, en dan is het goed dat wij samen een team kunnen vormen om uw cliënt nog beter te dienen.

Wij houden van die complementariteit die zorgt voor een rijke aanvulling voor uw cliënten. Wij merken dat zij vaak tactisch sterker in hun schoenen staan als we beschikken over een sterke strategie die we samen met u als accountant schrijven. Deze strategie zorgt ervoor dat we preventief procedures kunnen vermijden en dat we bij fiscale controles veel sterker in onze schoenen staan.

 

Everyday is an opportunity for a
great opportunity.
unknown
Bent u ook overtuigd van de meerwaarde van een advocaat in uw team? Wilt u als accountant uw cliënt nog meer service bieden en ontzorgen? Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn het gewoon om met accountants te werken, te praten en te groeien. 

Kantoor Sint-Pieters-Leeuw

Kantoor Kortrijk

schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wij steunen diverse initiatieven om bij te dragen tot een betere wereld.
Lees meer over onze inzet.