Zorgeloos ondernemen

Ondernemen is de zaken vastpakken en alles in goeie banen leiden met de juiste partners. Je goed laten begeleiden door juridische experts maakt echt wel het verschil.

Fiscaal recht, vennootschapsrecht en commercieel recht.

 

Wij staan onze cliënten bij inzake advies, begeleiding en procedures gedurende hun totale corporate journey. Wij onderhandelen aan uw zijde of in uw naam, maken sluitende overeenkomsten en gaan steeds op zoek naar duurzame relaties met elke stakeholder. Starter, groeier, overlater of overnemer, wil je exporteren of uw distributie uitbouwen? Onze experten weten er raad mee.
 

Onze advocaten houden ervan om op lange termijn te denken en te werken. Wij spelen kort op de bal, zijn flexibel en praten met uw accountant, revisor, concurrent of notaris omdat wij geloven in de kracht van samenwerking, dialoog en duurzame relaties. Wij geloven dat voorkomen nog altijd beter is dan genezen en werken steevast preventief om sneller te anticiperen op alle mogelijke conflicten met fiscus, klanten of eender welke stakeholder.

Wij adviseren en staan u bij inzake successieplanning en het opzetten van een maatschap, stichting of andere geschikte structuur in het kader van een betere familiale planning.

 

Hoe staat het met uw juridische ruggengraat?

Elke onderneming is maar zo sterk als zijn fundamenten. Deze omvatten niet alleen uw activa en passiva maar zijn bovenal de verzameling van afspraken, contracten en overeenkomsten, structuren, intellectueel eigendom en nog heel wat meer. Een succesvolle onderneming is efficiënt georganiseerd, heeft een betere cashflow en heeft haar juridische ruggengraat op orde. 

Benieuwd hoe het gesteld is met de juridische ruggengraat van uw bedrijf? 

Neem contact met ons op en kom het te weten

Kantoor Sint-Pieters-Leeuw

Kantoor Kortrijk

schrijf u in op onze nieuwsbrief

Wij steunen diverse initiatieven om bij te dragen tot een betere wereld.
Lees meer over onze inzet.